Фолкаджийката Емилия окончателно скъса с траура! Четири месеца след катастрофата на

...
Фолкаджийката Емилия окончателно скъса с траура! Четири месеца след катастрофата на
Коментари Харесай

Емилия Скъса С Траура, Тръгна С Къси Поли

Фолкаджийката Емилия дефинитивно скъса с траура! Четири месеца след злополуката на автомагистрала „Тракия“, при която почина доведеният й наследник Феди, а тя и годеникът й Жорж по знамение оцеляха, чалгарката не демонстрира никакво примирение.

След нещастието Емилия избягваше всемирски изяви, спря да пее и се обличаше уместно за случая. Но това към този момент е в предишното. При едно от последните си участия в столична дискотека фолкпевицата се появи с ултракъса черна рокля.

Дрешката начело едвам скриваше интимните елементи на русокоската, а откъм гърба гледката беше още по-предизвикателна. Емилия беше на висока сцена, а почитателите й под нея, тъй че с лекост виждаха съвсем всичко под роклята й. Голотията й способства за неприлични подвиквания и закачки от почерпени мъже, които се радваха на великодушната панорама.

Самата Емилия на няколко пъти нервно придърпваше роклята си надолу, с цел да не стане дефинитивно за срам. Сексапилната панорама беше допълнена от полуголи танцьорки, които се извиваха към фолкаджийката и ускоряваха еротичното обръщение на вечерта.

„Не й приляга на Емилия да се облича по този метод. До оня ден беше в печал, а в този момент се държи като разгонена тийнейджърка. А и такава къса рокля не приляга на майка на две деца. Някой ден ще видят фотосите и ще се засрамят. Ама то си е правилно – в чалгата е мъчно да откриеш морал“, цъкаха с език невярващи девойки в нощното заведение, написа „България днес“.

Разголването на чалгарката сподели, че тя е стопила много от тежестта си през последните месеци. В края на връзката си с предприемача Коко Динев тя беше станала пухкава, като беше наляла килограми най-вече в бедрата си. След раздялата с него и началото на любовното й премеждие с Жорж Башур русокоската безусловно разцъфна – стартира стремително да отслабва и даже лицето й се промени. Към днешна дата тя наподобява доста добре откъм тегло и удря в земята част от колежките си, които водят тежка борба с килограмите.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР